Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Varende Champagneproeverij in Amsterdam

Details over dit uitje

De Varende Champagneproeverij van Actief Events in Amsterdam is een gezellige rondvaart plus proeverij van bruisende bubbels.

Dit feestelijke arrangement ontkurkt alle smaaksensaties en is ideaal voor een speciale bedrijfsparty of familie-uitje. Ontdek het zelf!

Voor dit unieke uitje hebben we een zeer comfortabel schip voor u klaar liggen. Eentje die lekker stabiel in het water ligt, speciaal voor fijnproevers die na een glaasje een beetje vrolijk worden.

Uiteraard mag u proeven van verschillende soorten Champagne van de grote Franse wijnhuizen.

Daarnaast laten wij u enkele minder bekende, maar zeker zo fantastische wijnen proeven van minder bekende huizen in de Champagnestreek.

Vanzelfsprekend serveren wij tijdens de proeverij ook speciale hapjes, zodat uw maag niet al te snel gaat borrelen en bubbelen. Veel bubbelplezier!

Hips...!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 5 verschillende Champagnes
  • Luxe salonboot
  • Borrelhapjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan