Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kitesurfen IJmuiden

Details over dit uitje

Kitesurfen in IJmuiden,. dat is de ultieme uitdaging! Met kitesurfen staat u op een klein surfboard en u laat u voorttrekken door een speciaal voor dit doel ontworpen vlieger die u met beide handen bestuurt. Kitesurfing is de snelst groeiende extreme watersport van het moment. En met de nadruk op SNELST, want onlangs is het snelheidsrecord kite surfen gebroken door een Fransmans die een snelheid van meer dan 92 kilometer per uur (50 kts) haalde…!
Maar laat u zich niet afschrikken door deze extreem hoge snelheden.

Actief Events is voorzichtig met haar deelnemers: veiligheid staat voorop! Dit Kitesurf arrangement aan het Strand is geschikt voor iedereen!

U krijgt uitgebreid uitleg van professionele kitesurf instructeurs voordat we u “loslaten” met board en vlieger. Het programma bestaat uit 2 onderdelen; tijdens het eerste onderdeel krijgt u iets te horen over de theorie en de techniek van het kitessurfen en leren we u de “kite” (de vlieger dus) te besturen en te laten spelen met de wind. Tijdens het 2e onderdeel gaan we met board en kite het water op en ervaart u het echte kitesurfen! Speel met golven, water, wind en snelheid en leer uw eerste jumps maken! Dit is kicken!!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal

Kitesurfen is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan