Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapasboot in Amsterdam

Details over dit uitje

De Tapasboot van Actief Events vaart rustig door de grachten van Amsterdam en trekt ondertussen alle culinaire registers open.

Wij serveren tijdens uw familie-uitje of bedrijfsfeest de lekkerste tapas, terwijl u geniet van het uitzicht op de pittoreske grachten en het bruisende stadsleven. Drankje in de hand en varen maar.

Als een culinaire wereldreiziger ging onze kok voor u op zoek naar de meest smakelijke schotels die de Spaanse keuken rijk is.

Vervolgens hebben we een uniek arrangement samengesteld dat het beste biedt van twee werelden. Het pittoreske Amsterdam met zijn grachten en die lekkere hapjes waar u de vingers bij aflikt.

Zo wordt uw rondvaart niet alleen een boottocht door de grachten van Amsterdam, maar ook een echte culinaire ontdekkingstocht naar de smaaksensaties van het verre Zuiden.

Inclusief:
  • Uitgebreid tapas buffet
  • Privé boot
  • Onbeperkt bier, fris, wijn, koffie en thee
  • Kok en bediening aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan