Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strandleven: Powerkiten en meer

Details over dit uitje

Een sportief evenement van Actief Events begint altijd met het zoeken van een unieke locatie. Vervolgens vinden wij altijd die speciale activiteiten die onze events zo bijzonder maken.
Met Actief Events 'Strandleven' kunt u 3 uur achter elkaar powerkiten, strandgolfen, discgolfen en boogschieten op het strand! Alsof het de olympische spelen zijn.

“Powerkiten”

doe je door middel van een grote vlieger en een beetje tegengewicht. De echte professionals maken enorme sprongen op het strand! Het volgende half uur kunt u genieten van een potje

“strandgolfen”

, maar dan zonder green maar wel met diepe zandkuilen. Onze holes zijn van een hele andere orde! Van

“discgolfen”

heeft u waarschijnlijk nog niet vaker gehoord. Met behulp van diverse soorten frisbees moet u een parcours zien af te leggen en de frisbee exact laten landen in een mandje. Daarna schieten we met een professionele boog wat pijlen in de roos in de

workshop boogschieten

!

Onze doorgewaaide instructeurs geven u uiteraard les in alle onderdelen van dit prachtige arrangement. Op verzoek kunnen wij u voor tussendoor wat heerlijke en aanbieden. Natuurlijk kunnen wij voor u ook een heerlijke lunch regelen , een barbecue of een afsluitend diner aan het strand met uitzicht op de ondergaande zon….geniet ervan!

Bespreek uw wensen met onze medewerkers!

Dit groepsuitje is mogelijk in Bergen aan Zee, Bloemendaal aan Zee, Castricum aan Zee, Egmond aan Zee, IJmuiden, Katwijk, Noordwijk, Scheveningen, Schoorl, Wijk aan Zee en Zandvoort. Overige badplaatsen in overleg.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan