Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step-By-Step steptocht in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events laat u Amsterdam beleven op een bijzondere en uiteraard actieve manier, namelijk een rondleiding per step, in de Step-By-Step steptocht.

Wie heeft vroeger niet als kind de straten (èn de trottoirs èn de steegjes en overal waar het eigenlijk niet mocht…) onveilig gemaakt per step of autoped?

De step is voor de meesten immers de opstap naar de fiets geweest! Nou, wij van Actief Events kunnen u vertellen dat steppen nog steeds bestaat en nog steeds leuk is!

Mede om die reden hebben wij een Step-By-Step steptocht door Amsterdam voor u bedacht die per kickbike, een moderne variant van de aloude step wordt afgelegd.

U wordt ontvangen door een Actief Events Kickbike instructeur, die u eerst test op uw stepvaardigheid en u vertrouwd maakt met de kickbike. Klinkt ingewikkeld, maar echt iedereen kan het en het is geweldig leuk om te doen!

Vervolgens gaat u met zijn allen de leukste plekjes van Amsterdam verkennen. Daarbij vertelt uw Actief Events Kickbike Instructeur, die ook uw enthousiaste en deskundige Actief Events Gids is, alle leuke wetenswaardigheden en anekdotes over de plaatsen die u aandoet.

Uiteraard is er ergens halverwege de 2 uur durende Step by Step tour tijd voor een tussenstop in een gezellig kroegje, waar u even uit kunt blazen en kunt genieten van een borrel. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar kunnen natuurlijk ook meegenomen worden in de tourprijs.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om in samenwerking met Actief Events uw begeleide steptocht zelf uit te stippelen.

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Kickbike
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan