Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd Op De Wallen, met Lunch in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events heeft een prachtige speurtocht voor u: Strijd op de Wallen, met Lunch in Amsterdam. Interessant hè? En afgesloten met een kroegentocht met gids.

Actief Events heeft een prachtige speurtocht voor u: Strijd op de Wallen, met Lunch in Amsterdam. Interessant hè? En afgesloten met een kroegentocht met gids.

12.00 - 15.00 Strijd op de Wallen

Omdat we zeker willen zijn dat u zich niet laat afleiden door al het moois om u heen, willen we dat u alle oplossingen van de vragen die we tijdens deze speurtocht aan u stellen, vastlegt op de foto. Keihard bewijs dus!

En das niet omdat we u niet vertrouwen, maar meer voor uw eigen veiligheid.. We willen niet dat u thuis ruzie krijgt…

15.15 - 16.15 Lunch

Na alle hectiek van de Wallen gaat u nu genieten van een uitgebreide broodjeslunch in een speciaal door ons geselecteerd etablissement.

16.30 - 20.00 Kroegentocht

We gaan, samen met een ervaren gids, op kroegentocht langs een aantal van Amsterdams mooiste, bijzonderste en leukste kroegies. In iedere kroeg krijgt u iets te horen over de historie van de kroeg en haar eigenaren.

Uiteraard kunt u in ieder café een drankje uitkiezen. U mag het zeggen; een pikketanussie, jajempie of liever gewoon een borrel?

Enne…wees niet ongerust: de gids weet de weg terug!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids uit Amsterdam (met jarenlange ervaring)
  • Een overheerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • 4 drankjes tijdens de speurtocht
  • Drankje voor onderweg
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te snijden. Wij snijden uw uitje op maat.

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.