Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappenboot in Amsterdam

Details over dit uitje

Boek een dagje uit om nooit te vergeten: de Smartlappenboot van Actief Events in Amsterdam, met Hollandse levensliederen op het water.

De rondvaartboot is voorzien van een accordeonist, proviand en allerlei lekkere drankjes. Dat wordt een groot feest op de Amsterdamse grachten of op het IJ.

U krijgt van ons een handig boekje waarin alle levensliederen staan opgeschreven. Dus het excuus om niet mee te zingen hebben we hiermee alvast ondervangen.

Als de hapjes en de drankjes alleen u niet in vrolijke sferen brengen, dan zal de echte Amsterdamse accordeonist dat zeker wel doen. Dien verzoekjes in, dans en zing de mooiste smartlappen!Het wordt een onvergetelijke ervaring op het water!

Klik hier of op het screenshot om de video 'Smartlappen' van Actief Events in Amsterdam te bekijken.

Smartlappen (workshop, tour, boot) van Actief Events

Dit arrangement is ook zeer geschikt als onderdeel van een spetterend vrijgezellenfeest!

Inclusief:
  • Privé boot
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Bediening aan boord
  • 2 soorten Hollandse kaas
  • Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel zomer aanbieding:

Met je blote voeten in het gras, met je billen op een boomstronk en met in je handen een heerlijk koel drankje over de grachten. Klinkt misschien een beetje raar, maar dat is DE Zomerboot!

In juli, augustus & september van dit jaar kunnen al onze leukste vaararrangementen op de zomerboot plaatsvinden. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan