Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter-Rally speurtocht in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events levert u in de Scooter-Rally speurtocht in Amsterdam per twee personen een scooter, een stadsplattegrond en een opdrachtenboekje.

Met Actief Events door Amsterdam! En… ZONDER HELM! Dat kan! Alleen lijkt het ons leuker als u zelf stuurt en iemand van uw eigen gezelschap achterop neemt, ja toch?

Of u gaat lekker achterop zitten en u laat uw vriend, collega, schoonmoeder (hè-hè..) de touwtjes in handen nemen…U ziet maar!

Daarbij lenen wij ook een begeleider die de stad op zijn/haar duimpje kent en u de leukste plekjes laat zien. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat u in de tussentijd alle vragen en opdrachten zo goed mogelijk beantwoord en uitvoert! Uw gids kan u daarbij wellicht van de nodige hulp voorzien.

En dat alles doet u niet voor niets! Allereerst heeft u natuurlijk een geweldige dag, ervaart u het Roman Holiday gevoel (u weet wel; Audrey Hepburn en Gregory Peck die samen op een Vespa scooter door Rome touren..) en leert u een geweldige stad van dichtbij kennen.

Daarbij wint het team die het eerste terug is bij het vertrekpunt èn de meeste goede oplossingen heeft gevonden een geweldige superhoofdprijs!

Dus…blijf onderweg niet te lang hangen bij mooie etalages en uitnodigende terrasjes, want de tijd tikt door!!

Desondanks, denk aan ieders veiligheid; het motto van de dag is:

Haastige scoot is zelden goed!!

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • Lunchpakket
  • 1 drankje
  • Drankje voor onderweg
  • 1 scooter per 2 personen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Let op:

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en u moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Optioneel:

Tegen een meerprijs van € 19,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan