Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter-rally speurtocht in Amsterdam

Details over dit uitje

Het lijkt wel een actiefilm! Actief Events' spectaculaire Scooter-rally speurtocht in Amsterdam. Let wel op de verkeersregels en veiligheid van deelnemers en de rest.

Kent u die beelden van wilde achtervolgingen in spannende bioscoopfilms, waarbij vol gas door stedelijke gebieden wordt gescheurd en met volle vaart door smalle straten, over bruggetjes, door steegjes en soms zelfs door winkelcentra wordt gecrossed?

Welnu, DAT soort evenementen organiseren wij van Actief Events natuurlijk niet! Afgezien van het feit dat het wettelijk niet eens is toegestaan, is het ook nog eens levensgevaarlijk! Nee, wij vinden dat wij het goede voorbeeld dienen te geven!

Actief Events daagt u uit om deel te nemen aan de Scooter Rally Speurtocht, dwars door het hart van Amsterdam. Op prachtige nostalgische scooters, die door hun maximale snelheid van 25 kilometer per uur zonder helm bestuurd mogen worden (!), volgt u samen met uw duopassagier, de aanwijzingen op die u meekrijgt en lost u de problemen en vraagstukken op die u onderweg tegenkomt.

Degene die als eerste de eindstreep haalt èn de meeste goede oplossingen heeft kunnen vinden, wint de Actief Events Scooter Rally Trofee, en die is niet mis!

Vanzelfsprekend stoppen we tussendoor voor een broodje en een goed glas melk.

Daag uw teamleden uit en ga deze spannende strijd aan, maar…denk om uw eigen veiligheid en die van anderen!

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • Lunchpakket
  • 1 drankje
  • Drankje voor onderweg
  • 1 scooter per 2 personen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Let op:

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te kunnen besturen is 18 jaar en u moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Optioneel:

Tegen een meerprijs van € 19,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan