Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Schaatsen in Alkmaar

Details over dit uitje

Zin om te schaatsen? Actief Events neemt u mee naar de schaatsbaan in Alkmaar, voor een schaats-workshop. Trek snel die ijzers aan en schaatsen maar!

15.00 - 16.00 Workshop Schaatsen

Oeps, daar lag u dan op het ijs. Haha, alles een beetje verleerd? Geen probleem! Onze schaatsexperts met jarenlange ervaring helpen u graag een handje verder en maken van u de nieuwe Marianne Timmer of Rintje Ritsma. Ja dit kan echt! De belangrijkste schaatstechnieken komen voorbij. Schaatsen is niet moeilijk, het is leuk!

16.00 - 17.00 Schaatsen op eigen houtje

Na een uur les te hebben gehad kunt u het nu op eigen houtje proberen op de schaatsbaan, of u kunt heerlijk genieten van een drankje en een kop snert met roggebrood en spek!

17.00 - 19.00 Stampotbuffet

Jongens!! Meisjes!! binnenkómen!!! Nu is het toch echt de hoogste tijd om ouderwets te genieten van een uitgebreid 3-gangen stampotbuffet.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te 'snijden'. Wij snijden uw uitje op maat!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.