Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Schaatsen in Alkmaar

Details over dit uitje

Zin om te schaatsen? Actief Events neemt u mee naar de schaatsbaan in Alkmaar, voor een schaats-workshop. Trek snel die ijzers aan en schaatsen maar!

15.00 - 16.00 Workshop Schaatsen

Oeps, daar lag u dan op het ijs. Haha, alles een beetje verleerd? Geen probleem! Onze schaatsexperts met jarenlange ervaring helpen u graag een handje verder en maken van u de nieuwe Marianne Timmer of Rintje Ritsma. Ja dit kan echt! De belangrijkste schaatstechnieken komen voorbij. Schaatsen is niet moeilijk, het is leuk!

16.00 - 17.00 Schaatsen op eigen houtje

Na een uur les te hebben gehad kunt u het nu op eigen houtje proberen op de schaatsbaan, of u kunt heerlijk genieten van een drankje en een kop snert met roggebrood en spek!

17.00 - 19.00 Stampotbuffet

Jongens!! Meisjes!! binnenkómen!!! Nu is het toch echt de hoogste tijd om ouderwets te genieten van een uitgebreid 3-gangen stampotbuffet.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te 'snijden'. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan