Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding – Tour met gids door Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events nodigt u uit voor een Rondleiding - Tour door Amsterdam. Onze gidsen zijn ras-Amsterdammers en vertellen u alles over ‘hun' stad, historie en inwoners.

Wandel langs de mooie grachten en luister naar hun prachtige verhalen en anekdotes en beleef Amsterdam!

Wie kent onze hoofdstad Amsterdam nou niet? Nou, wij denken een heleboel onder u! Natuurlijk kent u de stad van tv, kranten enz, maar bent u er ooit geweest, een tour of rondleiding gedaan?

En dan bedoelen we niet geweest in de zin van winkelen in de Kalverstraat, de Nieuwendijk en duifies voeren op de Dam. Hoewel dit uiteraard ook erg leuk is, biedt Amsterdam zó veel meer!

En het leuke is; u mag zelf grotendeels bepalen wàt u wilt bekijken en waarover u meer wilt weten; we heten immers niet voor niets Actief Events!

Een bezoekje aan het Paleis op de Dam, de Nieuwe Kerk, de PC-Hooftstraat, het Anne Frankhuis, het Rijksmuseum? U zegt het maar!

Meer weten over de Amsterdamse Effectenbeurs of een aantal beroemde markten afstruinen, zoals de Dappermarkt, de Albert Cuypmarkt of de Bloemenmarkt aan Het Singel? Alles kan en onze gidsen kunnen honderduit vertellen over van alles en nog wat!

Aan het einde van de tour, of tussendoor als u dat wenst, rusten we uit in een authentiek Amsterdams kroegje, waar we naar elkaars verhalen kunnen luisteren en naar die van de Amsterdamse kastelein aan zijn toog.

Tot slot bieden we u de gelegenheid om de dag af te ronden met een gezamenlijk diner in een door Actief Events geselecteerd restaurant. Vraag ons naar alle mogelijkheden!

Dit is dè ultieme wijze om Amsterdam te ontdekken; u komt zeker nog eens terug!

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan