Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondje Alkmaar

Details over dit uitje

Alkmaar van A tot Z beleven met vrienden, familie, of collega's? Het Rondje Alkmaar van Actief Events is een mix van activiteiten om van te smullen.

En dat doet u dan ook, maar eerst gaat u er sportief tegen aan tijdens een steptocht onder leiding van onze vakkundige gids.

Daarna maakt u een pittoreske rondvaart door de grachten van de stad.

U begint uw rondje Alkmaar met een sportieve tocht op twee wielen. Onze gids loodst iedereen dwars door het centrum van Alkmaar en vertelt allerlei boeiende anekdotes over de mooiste gebouwen en monumenten.

Het stadhuis, de vismarkt, de waag en de Grote Kerk, over alle monumenten is veel te vertellen, en niet alleen over wie wanneer welke stenen op elkaar heeft gestapeld! Grappige, fascinerende en boeiende verhalen wisselen elkaar in sneltreinvaart af!

Na deze anderhalf uur durende steptocht maakt u zich op voor een schitterende rondvaart door de grachten. Met een drankje en een nootje is het goed toeven op het water!

We meren aan en u geniet vervolgens van een culinaire lunch in een zeer gezellig restaurant in het centrum van de stad. Verse gerechten vormen de culinaire apotheose van deze heerlijke middag!

Programma-indicatie:

10.00 - 11.00 koffie met gebak
11.00 – 12.30 Steptocht
12.30 – 13.30 Rondvaart
13.30 – 14.30 Lunch

Inclusief:
  • Koffie met gebak
  • Sportieve steps met opgepompte banden!
  • Professionele gids met jarenlange ervaring
  • Boothuur
  • Perfecte lunch in toprestaurant

Let op!

De rondvaart tijdens deze middag vindt plaats op een comfortabele open boot, daarom is dit arrangement alleen vanaf april te boeken.

Bovenstaande tijden zijn indicatief, wilt u eerder of later, eerst lunchen en dan steppen? Vertel ons uw wensen!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan