Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ratrace 88 in Wassenaar

Details over dit uitje

Lekker in de zon op het strand iets geks doen met vrienden en collega’s? Deze combi van twee hilarische tv-shows maakt het beste in iedereen los! Het is een doldwaze competitie waarin teams het tegen elkaar gaan opnemen en waarbij elk team beschikt over zijn eigen geheimzinnige saboteur. Hij of zij moet proberen om de inzet van het team te ondermijnen. Waar kent u dat van? Dat Tv-programma dus!

Jullie worden opgesplitst in teams van 5 - 8 personen en op pad gestuurd met belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Na afloop komt iedereen bij elkaar voor de ‘ceremonie protocollaire’ en een lekker drankje. Het beste team, en vooral het gekste krijgt een prachtige prijs overhandigd! Veel plezier!

De Ratrace op het Strand van Actief Events kan op verschillende locaties op en rond ’t strand worden georganiseerd. Informeer naar de mogelijkheden! We kunnen de opdrachten aanpassen aan de wensen van de groep, van een beetje idioot tot héél idioot!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje na afloop
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • Alle filmpjes achteraf digitaal toegestuurd
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Actief Events, ook voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan