Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars in Alkmaar

Details over dit uitje

De quiz en spelshow Ranking the Stars is natuurlijk bekend van tv, maar Actief Events in Alkmaar heeft hem nóg leuker, spannender en knotsgekker gemaakt, zodat alle geheimen nu eens echt boven water komen.

Wie is de grootste flirter en wie heeft de meeste minnaars gehad?

Deze quiz is natuurlijk bij uitstek geschikt voor een hilarisch vrijgezellenfeest of een ultieme party met vrienden.

De Quiz wordt gespeeld in verschillende ronden. Vooraf worden er enkele vragenlijsten ingevuld waarna de pret pas echt begint! De eerste lijst staat vol vragen over uzelf, vaak hele ondeugende zelfs, de tweede vragenlijst is hoe u uw vrienden rankt op al deze onthullende feiten. Daarna gaat de quiz van start:

• De eerste ronde: Wie kent wie echt goed?

Met onder andere film- en muziekfragmenten gaat u tijdens deze quizronde vragen over elkaar beantwoorden, gelijk wordt duidelijk hoe men over elkaar denkt! Het zorgt altijd weer voor verrassingen!

• De tweede ronde: Ranken!

Aan de hand van uw eigen veronderstelling over uw tegenspelers wordt er tijdens deze ronde een ranking gemaakt, wie scoort bijvoorbeeld hoog als het om vreemdgaan gaat? Tal van andere netelige kwesties passeren in hoog tempo de revue! Nu wordt het ook tijd voor de meest laagst geklasseerde om 'The winner takes it all' van Abba te karaoken.

• De derde ronde: Ja of Nee!

Je leert iemand pas echt goed kennen als hij of zij geen tijd heeft om lang over een antwoord na te denken! Dus stelt onze quizmaster in rap tempo een aantal hilarische en onthullende vragen die alleen met ja of nee mogen worden beantwoord!

De winnaar gaat gelijk achter de karaokemachine en mag onder luid applaus het 'we are the champions' zingen. En nu deze vrolijke heksenketel voorbij is, beseft iedereen dat er nog veel te ontdekken is aan de ander!

Inclusief:
  • Quizmaster (als typetje)
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Feestelijke locatie in Alkmaar

Prijs:

10 - 14 personen € 32,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 29,50 p.p. excl. BTW

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan