8.7 /10 Trustpilot gebaseerd op 111 reviews
088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Puzzeltocht in dierentuin Artis in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Puzzeltocht in dierentuin Artis in Amsterdam

Actief Events heeft een Puzzeltocht uitgezet in dierentuin Artis in Amsterdam en het is uw taak om zoveel mogelijk te weten te komen van de dieren.

'En wat lijken we toch verdacht veel op sommige dieren'. En daarbij kan ons oerinstinct ons nog weleens goed van pas komen!

Samen met uw team komt u tijdens deze puzzeltocht langs de slingerende apen, kleurrijke vissen, reptielen en gevaarlijke roofdieren. Pas maar op dat u niet te dicht bij het hek komt!

U denkt dat deze puzzeltocht een makkie wordt? Vergis u niet! Zorg dat u samen met uw groepje de dieren echt beter leert kennen, want alleen dan maakt u kans op de overwinning!

U staat versteld van de interessante informatie welke achter elke dier schuilt. Ja, zoveel mooie, interessante en soms ook gevaarlijke diersoorten bestaan er dus in de woonplaats genaamd de Artis!

Voor onderweg regelt Actief Events uiteraard een heerlijke voor meer energie!

Inclusief:
  • Entree Artis
  • Prijsuitreiking
  • Drankje voor onderweg
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding

Artis is zeven dagen per week geopend, het gehele jaar door.

s’ Zomers van 09.00 uur tot 18.00 uur
s’ Winters van 09.00 uur tot 17.00 uur

De puzzeltochten van Actief Events kunnen naast het Nederlands ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!?

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan