Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Puzzeltocht in dierentuin Artis in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events heeft een Puzzeltocht uitgezet in dierentuin Artis in Amsterdam en het is uw taak om zoveel mogelijk te weten te komen van de dieren.

'En wat lijken we toch verdacht veel op sommige dieren'. En daarbij kan ons oerinstinct ons nog weleens goed van pas komen!

Samen met uw team komt u tijdens deze puzzeltocht langs de slingerende apen, kleurrijke vissen, reptielen en gevaarlijke roofdieren. Pas maar op dat u niet te dicht bij het hek komt!

U denkt dat deze puzzeltocht een makkie wordt? Vergis u niet! Zorg dat u samen met uw groepje de dieren echt beter leert kennen, want alleen dan maakt u kans op de overwinning!

U staat versteld van de interessante informatie welke achter elke dier schuilt. Ja, zoveel mooie, interessante en soms ook gevaarlijke diersoorten bestaan er dus in de woonplaats genaamd de Artis!

Voor onderweg regelt Actief Events uiteraard een heerlijke voor meer energie!

Inclusief:
  • Entree Artis
  • Prijsuitreiking
  • Drankje voor onderweg
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding

Artis is zeven dagen per week geopend, het gehele jaar door.

s’ Zomers van 09.00 uur tot 18.00 uur
s’ Winters van 09.00 uur tot 17.00 uur

De puzzeltochten van Actief Events kunnen naast het Nederlands ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan