Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Cruise in Amsterdam

Details over dit uitje

De Popquiz Cruise van Actief Events brengt u swingend door Amsterdam: een rondvaart met muziekquiz en het decor van de grachten.

Tijdens de boottocht geniet u van lekkere drankjes en test u uw muziekkennis.

Wat dacht u van een denderend vrijgezellenfeest op het water? Of een swingend personeelsfeestje? Weet u veel over de muziek van de jaren '60, over disco of over de punk van de seventies?

Onze quizmaster presenteert al jaren diverse evenementen, hij staat klaar om uw gezelschap aan een spervuur van leuke vragen te onderwerpen.

Kies de muziekjaren waarvan u denkt dat u er thuis in bent, herken de geluidsfragmenten en noem de artiest of de titel.

Geniet van de stad Amsterdam, het water, de lekkerste hapjes en drankjes en de muziek waar we vroeger met z’n allen naar luisterden en waar we de mooiste herinneringen aan hebben...

Wie weet is uw muziekkennis wel voldoende om de fel begeerde Popquiz Cruise muziekbokaal van Actief Evens in de wacht te slepen! Veel plezier!

Inclusief:
  • Privé boot
  • Quizmaster
  • Quizboekjes en pennen
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn
  • Luxe nootjes en roomboterkoekjes
  • Geweldige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel zomer aanbieding:

Met je blote voeten in het gras, met je billen op een boomstronk en met in je handen een heerlijk koel drankje over de grachten. Klinkt misschien een beetje raar, maar dat is DE Zomerboot!

In juli, augustus & september van dit jaar kunnen al onze leukste vaararrangementen op de zomerboot plaatsvinden. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan