Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pannenkoekenschip in Amsterdam

Details over dit uitje

Het Pannenkoekenschip van Actief Events in Amsterdam is smullen voor elk bedrijfsuitje, kinderfeestje, of familie-uitje.

Tijdens deze boottocht in Amsterdam serveren wij de lekkerste Hollandse pannenkoeken! Leuk, lekker en anders dan in een 'gewoon' restaurant, toch?

Bij Actief Events reserveert u dit arrangement met een prachtige authentieke Amsterdamse salonboot inclusief bemanning en bediening.

Van tevoren geeft u aan welke pannenkoek uw voorkeur geniet en welke kids een voorkeur hebben voor appel of andere lekkernijen!

U heeft de keuze uit 50 (!) verschillende soorten, waarop u ook nog eens 3 toppings uit een lange lijst kunt kiezen!

Vervolgens zetten we koers naar de Prinsengracht waar de pannenkoeken worden gebakken. De koeken worden aan boord geladen en de verrukkelijke vaartour kan beginnen!

Genieten van de lekkerste pannenkoeken, aan boord van een prachtige en sfeervolle schuit die rustig gang zet door de mooie grachten van Amsterdam. Klinkt het als een goed idee?

Inclusief:
  • Privé boot
  • 2 pannenkoeken naar keuze met topping
  • Drankje
  • Bediening aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan