Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Outdoor Lasergame bij Amsterdam

Details over dit uitje

Met de outdoor lasergame van Actief Events kan je nu eindelijk eens professioneel tijgeren door de bossen of andere recreatiegebieden nabij Amsterdam.

Doel is om de tegenpartij volledig lek te schieten! Niet echt natuurlijk want het moet wel lollig blijven! Je gun heeft een bereik van 150 meter, dus je kan je vijand lekker stiekem besluipen.

Onze professionele commando´s (Sealteam Alfa) geven eerst uitleg hoe je je gun kan gebruiken en welke strategie het handigste is. Je kiest het spel wat je wilt spelen en samen zoeken we de perfecte locatie voor een heuse 'battle'.

De standaard lasergame speel je in twee teams, en als de laatste 'lonely warrior' gevallen is mag je de felbegeerde hoofdprijs in ontvangst nemen!

Rambo is je al eens voorgegaan, nu jij nog. Verschalk je vijand met scherpe zintuigen en de slimste tactiek, de omtrekkende beweging of de directe aanval. De vijand staat klaar om al je agressieve neigingen gelijk in de kiem te smoren!! Aanvallen!!

Team Death Match

Twee teams gaan de strijd aan, tot het winnende team de tegenstanders heeft afge....!

Free for All

De term zegt het al, ieder voor zich, waarbij 'the last man standing’ de winnaar is!

Kill the VIP

Elk team heeft een herkenbare captain aangesteld die uitgeschakeld moet worden!

Rambo

1 Rambo (lees: je werkgever, je vervelende collega, de toekomstige bruidengom) met extra opties als oneindige munitie en extra levens, maar hij/zij versus de rest!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Materiaal
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Locatie naar keuze

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan