Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch – Moordspel in Hoorn

Details over dit uitje

In de historische binnenstad van Hoorn trakteert Actief Events u op een combinatie van culinair genoegen en ludiek theaterspel: de Moordlunch. Wij nemen u mee naar één van de beruchtste restaurants van Hoorn. U krijgt een script en de perfecte aankleding om de moordlunch te beginnen. Er is een lugubere moord gepleegd en samen met onze rechercheur gaat u uw tafelgenoten aan een streng verhoor onderwerpen. U krijgt een script, de juiste aankleding en een rol. U speelt bijvoorbeeld een geheimzinnige maffiabaas, een deftige zakenman of de vrouw van de burgemeester. Het licht wordt gedimd….

Bij de koffie is het wel duidelijk wie het beste motief had voor deze lugubere daad. En dat vingergetrommel van uw buurman spreekt boekdelen! Los de moord op en ontvang de hoofdprijs van deze middag. Samen met de rechercheur werpt u zich op de crimineel en slaat u hem in de boeien….op naar het cachot!

Wilt u uw moordlunch combineren met een leuke stadswandeling? Neem contact op met onze medewerkers en reserveer een unieke familiehappening, vrijgezellendag of vriendenreünie. Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Toepasselijke aankleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Bezorgkosten (meerprijs):

De bezorgkosten zijn op aanvraag verkrijgbaar

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan