Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Magical Dinner Cruise in Amsterdam

Details over dit uitje

Beleef de Magical Dinner Cruise van Actief Events in Amsterdam met de wereldberoemde illusionist en mentalist Andrew Melia.

Hij tovert uw bedrijfsfeest of familie-uitje om in een groot spektakel. Het mooie decor van de binnenstad van Amsterdam zorgt voor een unieke boottocht vol verrassingen en spontaniteit.

Tijdens dit event geniet u van een eersteklas 4-gange diner. Andrew Melia betovert, charmeert en choqueert uw gezelschap met gemak. Geen simpele goocheltrucs, maar illusionistisch spektakel van wereldklasse! Hij wordt ook wel de 'The next Uri Geller' genoemd.

Andrew Melia is één van de grootste talenten op het gebied van illusionistische toverkunst. Laat de grachten langzaam aan u voorbij trekken en val van de ene verbazing in de andere.

Dit arrangement is uitstekend geschikt voor een bedrijfsuitje met klanten of collega's of een uniek uitstapje met vrienden of familie in het hart van Amsterdam. Deze Magical Dinner Cruise overtreft uw stoutste verwachtingen.

Inclusief:
  • 4-gangen diner
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Optreden van Andrew Melia

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan