Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Luxe Grachtenvaart in Amsterdam

Details over dit uitje

De Luxe Grachtenvaart van Actief Events in Amsterdam is een gezellige rondvaart, die uw gezelschap in hogere sferen brengt.

Ervaar de stijl en de luxe van het begin van de vorige eeuw aan boord van een prachtig gerestaureerde salonboot, een schip dat comfortabel en gezellig is.

Deze grachtenvaart door Amsterdam is geschikt voor elk event dat u wilt organiseren. Voor uw bedrijfsuitje, familiefeestje of wat u ook maar kunt bedenken. Een stevig ontbijt, een riante lunch of een groot assortiment aan cocktails, bij Actief Events houden we ervan om u in de watten te leggen.

U kunt kiezen uit diverse cateringmogelijkheden, zoals een uitgebreid borrelgarnituur, stevig ontbijt, copieus diner, of gewoon gezellig een drankje aan de bar of in het salon. U zegt het maar! Trossen los en varen maar!

Informeer naar alle mogelijkheden.

En als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u van uw lekker onderuit zit en geniet van alle luxe, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan