Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunchcruise in Amsterdam

Details over dit uitje

De Lunchcruise van Actief Events in Amsterdam, dat is op een speciale manier genieten van een mooie lunchvaart door de beroemde grachten van de hoofdstad.

Actief Events biedt u tijdens het varen een uitgebreide lunch aan, klaargemaakt door echte professionele koks. Dat wordt ultiem genieten van heerlijke broodjes met verschillende soorten beleg!

Tijdens het eten neemt onze enthousiaste schipper u mee langs verschillende mooie plekjes van Amsterdam. De Amstel, het IJ en vergeet de mooie, oude grachtenpandjes niet waar u langs vaart.

U kunt in anderhalf uur tijd volop genieten van een heerlijke lunch en al het moois wat Amsterdam te bieden heeft.

Da’s pas genieten, geloof ons!

En als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u van uw sandwich hapt, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Inclusief:
  • Privé boot
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt bier, fris, wijn, sap, koffie en thee
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Amsterdamse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: alles is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan