Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch-Fotospeurtocht in Hoorn

Details over dit uitje

In Hoorn geniet u van een heerlijke speurtocht met hoogstaande culinaire pauzes! Het is uiteraard allemaal mogelijk tijdens deze combinatie van foto's maken en lekker eten! Voor deze fotospeurtocht hebben wij voor u de leukste geheimen op papier gezet en loopt u met een fotocamera langs pittoreske grachten van de door u geselecteerde stad om beeldbepalende elementen en details vast te leggen en geheimen te ontraadselen!

Uw gezelschap wordt voor deze fotospeurtocht opgedeeld in teams van maximaal 8 personen en deze teams gaan met een camera op pad in het centrum van de door u geselecteerde stad om speciale opdrachten te vervullen. Er wordt natuurlijk geen telegraafjournalistiek bedreven maar mocht u een bekende Nederlander tegenkomen dan raden we u aan zeker een paar plaatjes te schieten!

En weer snel terug zijn voor het volgende gerecht natuurlijk! Op het eind van de middag staat voor de winnaar de enige echte hoofdprijs klaar en krijgt u allemaal een CD mee naar huis met de kiekjes erop!

Programma-indicatie:

11.00 - 11.30 Ontvangst met drankje en programma uitleg
11.30 - 12.00 Puzzeltocht deel 1
12.00 - 12.45 Voorgerecht
12.45 - 13.45 Puzzeltocht deel 2
13.45 - 15.15 Hoofd- en nagerecht
15.15 - 15.30 Prijsuitreiking

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreid 3 gangen lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • CD met alle foto's
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan