Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch Cruise in Amsterdam

Details over dit uitje

De Lunch Cruise van Actief Events in Amsterdam, dat is speciaal genieten van een mooie lunchvaart door de beroemde grachten van de hoofdstad.

Actief Events biedt u tijdens het varen een uitgebreide lunch aan, klaargemaakt door echte professionele koks. Dat wordt ultiem genieten van heerlijke broodjes met verschillende soorten beleg!

Voor de lunch kunt u natuurlijk vooraf uw keuze aan ons doorgeven. Wordt het een simpele broodjeslunch of iets speciaal? Actief Events is een evenementenbureau dat haar klanten in de watten wilt leggen, dus zeker ook tijdens deze leuke rondvaart. Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

En als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u van uw sandwich hapt, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Inclusief:
  • Privé boot
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt bier, fris, wijn, sap, koffie en thee
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan