Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Koffievaart in Amsterdam

Details over dit uitje

Geniet tijdens de gezellige Koffievaart van Actief Events, met koffie, thee en lekkers, van het beste dat de Amsterdamse grachten te bieden hebben.

Deze boottocht is hét gezellige groepsuitje voor iedereen die op een ontspannen manier de stad vanaf het water wil bekijken.

Het is één van de populairste vaararrangementen die wij te bieden hebben.

Wij serveren aan boord van deze koffievaart verse koffie en thee met wat lekkers erbij, terwijl u vanaf het water van de stad geniet. U bepaalt zelf waar we langs varen!

Wilt u door de gezellige oude grachtjes van de binnenstad varen of maakt u liever een uitstapje over de Amstel en het IJ richting de nieuwe eilanden en het nieuwe filmmuseum?

Als u wilt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u heerlijk ontspannen om u heen kijkt en geniet van uw kopje koffie of thee, vertelt hij of zij de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Inclusief:
  • Privé boot
  • Bediening aan boord
  • Verse koffie en thee met wat lekkers
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan