Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Boot in Amsterdam

Details over dit uitje

Zingen op de Karaoke Boot van Actief Events in het centrum van Amsterdam, in het gezelligste uitje dat u ooit heeft meegemaakt.

Het maakt uw personeelsfeestje een stuk leuker en houdt uw dagje uit in onze hoofdstad vrolijk en gezellig. Misschien ook als welkome afwisseling tussen al die museumbezoekjes door en dat eindeloze shoppen.

Actief Events heeft speciaal voor u dit vaararrangement bedacht: geen gids, geen verhalen en anekdotes over oude gebouwen en beroemde inwoners, maar wel dobberen in een schuitje en een hoop lol beleven.

Welkom aan boord van de Actief Events Karaoke Boot! Professionele apparatuur en een enthousiaste presentator staan voor u klaar.

Durft u? wellicht als we u vertellen dat onbeperkt gebruik van de Hollandse bar (inclusief luxe hapjes) inbegrepen is! Als dat u niet over de streep trekt, melden wij u nog eventjes dat de winnaar van dit amazing meezingevenement naar huis gaat met een geweldige prijs!!

Inclusief:
  • Professionele presentatie
  • Karaoke set
  • Prijsjes
  • Privé boot
  • Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel zomer aanbieding:

Met je blote voeten in het gras, met je billen op een boomstronk en met in je handen een heerlijk koel drankje over de grachten. Klinkt misschien een beetje raar, maar dat is DE Zomerboot!

In juli, augustus & september van dit jaar kunnen al onze leukste vaararrangementen op de zomerboot plaatsvinden. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan