Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kano Speurtocht in Alkmaar

Details over dit uitje

Even lekker peddelen door de grachten van Alkmaar? De Kano Speurtocht van Actief Events brengt u in koppels langs alle bekende bruggen, grachten en singels.

Ondertussen zult u allerlei opdrachten moeten uitvoeren die wij voor u hebben geselecteerd. Puzzels met een maritiem (nat) karakter zeg maar!

Een ontspannen kanotocht met een uitdaging dus! Doelgericht peddelen noemen we dat! Met de familie, met vrienden of de collega’s!

Voordat we u weg laten dobberen doen we eerst nog even de reddingsvesten aan. Onze begeleiders geven u nog even wat handige aanwijzingen voordat u wegvaart. Met de route en een opdrachtenboekje gaat u op weg.

Meestal zijn de opdrachten allerlei puzzels die u in het centrum moet zien op te lossen. Onze aanwijzingen zorgen ervoor dat u weldra de smaak te pakken krijgt!

Bij terugkomst zal de jury alle teams onderwerpen aan een streng “kanokruisverhoor” en worden de opgeloste opdrachten in kaart gebracht. Wie wordt de winnaar? Veel plezier!

Inclusief:
  • Kanohuur en accessoires
  • Opdrachtenboekje en routebeschrijving

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan