Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kaasfondue Boot in Amsterdam

Details over dit uitje

De kaasfondue boot van Actief Events brengt u dwars door Amsterdam en laat u genieten van een originele Zwitserse kaasfondue.

Zoekt u een origineel en cultureel dagje uit in de hoofdstad, met een groter gezelschap? Reserveer de Kaasfondue Boot en smikkel de hele boottocht!

Tijdens dit gezellige arrangement geniet u van de pittoreske grachtenpanden, de lage bruggetjes en het Amsterdamse stadsleven. Fonduen op z´n best, heerlijk uw brood met champignons, prei en kerstomaatjes in de heerlijke gesmolten kaas dopen en smullen van de verse salade.

U kunt tevens een professionele stadsgids laten meevaren tijdens deze culinaire boottocht. Hij of zij weet de leukste verhalen over de stad te vertellen op een enthousiasmerende manier.

Overigens mag u er op rekenen dat onze varende kaasfondueboot geen gelijkenis vertoont met de in de fondue gebruikte gatenkaas... Eet smakelijk!

Prijs:

20 - 29 personen: € 72,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen: € 62,50 p.p. excl. BTW

Inclusief:
  • Privé boot
  • Bediening aan boord
  • Diverse soorten brood en salade
  • Kaasfondue
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan