Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jazz Borrelcruise met Diner in Amsterdam

Details over dit uitje

Beleef de enige echte Jazz Borrelcruise -met diner- in Amsterdam, een rondvaart van Actief Events, door de Amsterdamse grachten.

17.30 - 19.00 Jazz Borrelcruise

Op de achtergrond een ontspannen jazzmuziekje en een drankje in de hand; het leven is zo slecht nog niet! Ook leuk als ontspannen intermezzo van een zeer actief vrijgezellenfeest of partijtje!

Onze professionele jazzformatie speelt anderhalf uur de sterren van de hemel. Tijdens uw rondvaart serveren wij onbeperkt wijn, bier, fris, kaas en nootjes. Ook voor een speciaal personeelsfeest is deze boottocht een unicum in Amsterdam!

19.15 - 21.45 Diner

Na de Jazz Borrelcruise schuift u aan in een voortreffelijk restaurant, waar een voortreffelijk drie gangen diner wordt geserveerd.

Heeft u speciale wensen tijdens deze Jazz Borrelcruise in Amsterdam? Zoekt u maatwerk voor uw speciale uitje? Vraag het onze medewerkers, zij helpen u met groot enthousiasme uw arrangement te organiseren!

klik hier om de video 'borrelboot' in amsterdam van Actief Events te bekijken.

Inclusief:
  • Privé boot
  • Jazzformatie
  • Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
  • Onbeperkt bier, fris en huiswijn aan boord
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan