Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hitquiz Popdiner in Volendam

Details over dit uitje

17.00 - 20.00 Hitquiz Popdiner Hoorn
Hoe heten de bandleden van The Rolling Stones? Hoe dans je de Macarena? Waar zong Robbie Williams voordat hij solozanger werd? Zing het refrein van One van U2. Hoe heet de laatste hit van Jan Smit?

Ja, dat valt niet mee hè? En dan zijn deze vragen nog relatief eenvoudig… wacht maar es af!

Actief Events nodigt u uit in het Noord-Hollandse Volendam, waar u in de Hitquiz met Popdiner uw popkennis eens even flink kunt opfrissen.

Doe mee met deze geweldige Hitquiz tijdens een heerlijk 3 gangen diner in een gerenommeerd Hoornse etablissement!

Uw gastheer en quizmaster is een gedreven professional op het gebied van hit-historie! Wat hij niet weet bestaat eenvoudig niet! En het leuke is dat hij dat ook een beetje van u verwacht, dus maak uw borst maar nat!

Haha, het is allemaal niet zo heftig als wij u willen doen geloven hoor! U zult zien dat er meer is blijven hangen van alle popmuziek dan u zelf denkt! Daar komt nog bij dat Actief Events de vragen kan aanpassen aan uw wensen. Dat geldt dan natuurlijk niet voor de moeilijkheidsgraad, maar wel voor bepaalde muziekthema’s of –periodes. Denk hierbij aan de Palingsound, Glam Rock en muziekperiodes als de Sixties, Seventies, Eighties of Nineties. Maar ook bijvoorbeeld muziek uit het oprichtingsjaar van uw bedrijf of het geboortejaar van het feestvarken kan als thema voor deze spannende quiz in het gezellige centrum dienen.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Popquiz
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid buffet / diner
  • Locatiehuur

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan