Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hitquiz Popdiner in Haarlem

Details over dit uitje

Hoe gingen die gebaren bij 'YMCA'? Hoe heette de groep die het zong? Doe het Hitquiz Popdiner in Haarlem van Actief Events.

Weet u de eerste regels van 'Yesterday'? Hoe heet de grootste hit van Coldplay?

Haha, dat valt niet mee hè? En dan zijn deze vragen nog betrekkelijk eenvoudig… wacht maar es af als u deelneemt aan Actief Events popquiz in het hartje van Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland!

Actief Events nodigt u uit in het Noord-Hollandse Haarlem, waar u in de Hitquiz met Popdiner uw popkennis eens even flink kunt opfrissen.

Uw gastheer en quizmaster is een gedreven professional op het gebied van hit-historie! Wat hij niet weet bestaat eenvoudig niet! En het leuke is dat hij dat ook een beetje van u verwacht, dus maak uw borst maar nat!

Maar het is allemaal niet zo serieus als we willen doen geloven hoor! Het gaat er ons van Actief Events immers om dat u een onvergetelijke avond in Haarlem beleeft!

Nou, geloof ons: dat lukt!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Inclusief:
  • Popquiz
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid buffet / diner
  • Locatiehuur

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan