Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tea Tour Amsterdam

Details over dit uitje

Ontdek Amsterdam, geniet van een uitgebreide High Tea en een tour met gids van Actief Events over de grachten van de stad.

Na de rondleiding neemt u plaats in een gezellig etablissement waar een riante High Tea op u staat te wachten! Gezellig met familie, vrienden of dat originele bedrijfsuitje!

Uw gezelschap wordt ontvangen met koffie en gebak. Daarna gaat u met uw gids de stad in. Over Amsterdam is veel te vertellen, maar onze gids maakt een selectie uit de talloze monumenten die u tijdens de rondleiding zult passeren.

Onderweg vertellen wij u van alles over de historie van de stad Amsterdam, de Gouden Eeuw en de beroemde persoonlijkheden die hier furore hebben gemaakt.

Na de rondleiding wordt het tijd voor een selectie van diverse soorten thee en zoete heerlijkheden: gebak, diverse soorten koekjes, scones met jam en 'clotted' cream, lekkere sandwiches.

Dit arrangement is uitstekend geschikt voor elk gezelschap dat wilt genieten van het beste dat Actief Events te bieden heeft. Onze uitgebreide ervaring met het organiseren van rondleidingen maakt van deze High-Tea Tour een ware belevenis.

Veel plezier!

Programma:

12.00 - 12.30 Koffie met gebak
12.30 - 14.00 Rondleiding door de stad
14.00 - 16.00 High-Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Professionele gids tijdens de rondleiding (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High-Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs:

10 - 14 personen € 47,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 45,00 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw rondleiding dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden! (meerprijs)
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan