Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Havenrondvaart in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events heeft een speciale Havenrondvaart in Amsterdam samengesteld, voor iedereen die de havens eens op een andere manier wil bekijken.

Dit groepsuitje geeft een schitterend overzicht van hedendaagse havenactiviteiten en nieuwe stedelijke ontwikkelingen lang het IJ. Als u zin heeft in een dagje uit op het water is dit vaararrangement zeker aan te raden!

Geniet tijdens deze gezellige boottocht van een drankje en een borrelgarnituur en zie plaatsen waar u niet zo snel met uw auto zult komen... Deze rondvaart laat u uitwaaien op het IJ.

Zie hoe grote schepen manoeuvreren, aanmeren, worden geladen en gelost. Bekijk het werk van de loodsboten en de slepers.

Ontdek vanaf onze Havengondel ook de bijzondere oude en nieuwe architectuur op de Westelijke en de Oostelijke eilanden; het KNSM-Eiland en het Java-Eiland. Zie hoe oude vormgeving harmonieus samengaat met moderne architectuur.

Inclusief:
  • Privé boot
  • Borrelgarnituur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan