Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart in Alkmaar

Details over dit uitje

Als u aan een rondvaart of grachtenvaart denkt en aan een oude stad in Noord-Holland, denkt u misschien niet direct aan Alkmaar. Actief Events gelukkig wel!

Alkmaar is niet alleen leuk om te bezoeken vanwege de kaasmarkt, maar ook de vele leuke en eeuwenoude grachten in en om het centrum zijn zeker het bezoeken waard.

En hoe kun je nou beter deze oude stad bekijken en kennis maken met deze stadswateren dan vanuit een originele punter? Gezellig met zijn allen kabbelend over de Alkmaarse stadswaterwegen, genieten van alles wat u ziet en luisteren naar de prachtige verhalen van de meevarende gids.

Vaar mee over de Oudegracht, Luttik Oudorp, de Kaarsenmakersgracht, de Vismarkt met haar eeuwenoude en het Verdronkenoord. Allemaal plekjes met een bijzondere uitstraling en een even bijzonder verhaal.

Actief Events laat u extra genieten van Alkmaar!

Wilt u uw eigen Alkmaarse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: alles is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan