Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Steppuzzeltocht in Hoorn

Details over dit uitje

Ervaar met Actief Events de schoonheid van Hoorn, terwijl u uw weg met Step en GPS zoekt (en vindt!) naar de Jachthavens, langs de Waag en de Hoofdtoren. Test uw vaardigheid met step en coördinaten en doe mee met de Actief Events GPS Step Challenge !
Actief Events laat u het mooie Hoorn ontdekken met behulp van GPS apparatuur, coördinaten, 24 satellieten, een paar pittige opdrachten en een step.

Lijkt gemakkelijk, maar vergeet niet dat gps alleen met lijnen werkt en dus alleen de route hemelsbreed kan vertellen! Aan u de taak om de juiste steegjes, straatjes en grachtjes te vinden en ondertussen de puzzels op te lossen…

Vanzelfsprekend rusten we halverwege de tocht even uit en komen we wat op adem in een gezellig Hoorns café. Hier drinkt u wat en bepaalt u wellicht de tactiek voor de slotfase van de tocht. Maar blijf niet te lang zitten; de resultaten van de puzzeltocht én uw eindtijd leiden immers uiteindelijk tot een overall winnaar!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Drankje voor onderweg
  • Steps
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De spelprogramma's van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events “treasure hunts” can also be held in English)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan