Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Hoorn

Details over dit uitje

Zin in een speurtocht in één van de mooiste stadjes van Noord-Holland? Aan de hand van een aantal pittige opdrachten de leukste plekjes van Hoorn ontdekken? Maar vindt u het idee van een speurtocht een beetje achterhaald…?

Actief Events heeft dan een verrassende oplossing; de GPS Speurtocht!

Wat gaan we doen?

Actief Events heeft voor u een leuke GPS-speurtocht uitgezet in het centrum van Hoorn, waarbij u een aantal lastige opdrachten dient uit te voeren. U krijgt een aantal coördinaten en een opdrachtenboekje. Volg de juiste route door de Binnenstad, de Jachthavens, de Waag en andere leuke plekjes in Hoorn, voer de opdrachten uit en win!

Klinkt vrij eenvoudig, is ’t niet? Zeker als u weet dat u van ons GPS-apparatuur meekrijgt. Appeltje-eitje denkt u? Daar zult u achterkomen! Het is namelijk geen TomTom o.i.d., waar alle straatjes, steegjes en grachtjes in Hoorn op worden aangegeven, maar professionele apparatuur die alleen maar begin en eindpunten aangeeft en de kortste route in een rechte lijn!

U moet dus zèlf op zoek naar de juiste route en tussendoor ook nog de opdrachten uitvoeren, want wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen…!

Inclusief:
  • Ontvangst
  • Programma uitleg
  • Uitleg GPS
  • GPS dropping met vragen / opdrachten
  • 2 drankjes
  • Prijsuitreiking

Prijs:

De speurtochten van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events “treasure hunts” can also be held in English)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan