Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstocht met gids in Amsterdam

Details over dit uitje

Een ervaren gids van Actief Events stapt voor deze rijdende rondleiding samen met u op de fiets voor een Fietstocht door de oude binnenstad van Amsterdam.

Een stad als Amsterdam kun je het beste bekijken op een echte Hollandse wijze. Tenminste, dat is Actief Events mening. En wat is de meest Hollandse wijze volgens ons?

Natuurlijk, per fiets!

U zult versteld staan van al hetgeen wat normaal aan u voorbij schiet, maar wat u vanaf de fiets wel opmerkt. Onze gids vertelt u alles leuke en interessante feiten en prachtige anekdotes bij alle mooie plekjes die u ziet.

Halverwege de tocht wordt een drankje gedronken in een typisch Amsterdams kroegje. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in het arrangement.

Uiteraard kan de gids u, indien u dit wenst, meenemen naar één van de vele musea die Amsterdam rijk is.

Inclusief:
  • Fiets
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan