Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner met Butler in Hoek van Holland

Details over dit uitje

Een ludiek én leerzaam groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren of wordt het tijd om de sociale vaardigheden wat bij te slijpen? Het Etiquette Diner met Butler staat garant voor meligheid en hilariteit, eindelijk komen jullie erachter wie van jullie het in zich heeft om diplomaat te worden. Lopen er bij jullie op kantoor wat losgeslagen vogels rond? Laat ze een cursus Etiquette volgen en elke gast wordt in het vervolg met de nodige ‘egards’ behandeld.

Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie voor een chique 3-gangen diner inclusief alle ins-en-outs over de bijbehorende etiquette en sociale regels. Voor deze workshop staat jullie een professionele butler ter beschikking die door ervaring precies weet hoe het niet moet….Hoe schuif je aan bij een officieel diner en vooral, wat moet je niet doen tijdens het diner of juist laten…. Jullie butler heeft gewerkt voor bekende mensen, hij kan er zo een paar opnoemen die in de Quote 500 hebben gestaan.

Ook worden jullie zelf aan het werk gezet en getest op jullie etiquettevaardigheden! Dit in combinatie met de verhalen van toppers en floppers uit het leven van de butler, zorgt voor een zeer geslaagd uitje! Na afloop van het diner zijn jullie voortaan niet alleen een perfecte tafelgast, maar ontvangen jullie ook een uniek etiquettediploma! Tenminste, als je bent geslaagd natuurlijk…

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatiehuur
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan