Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Daklozen Tour in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events wil u in de Daklozen Tour in Amsterdam laten ervaren hoe het is, om te leven met absoluut minimale middelen.

Heeft u ook gekeken naar René Froger en zijn gezin in het tv-programma 'Effe Geen Cent Te Makken'?

Best moeilijk om te leven op minimaal financieel niveau. Maar realiseert u zich dat in dit programma de Frogers een dak boven hun hoofd hadden en zelfs een auto reden? En aan het einde van de opnames van de serie, stapte het gezin weer in hun Bentley om de Gooische villa weer op te zoeken…

In Nederland leven tienduizenden mensen op straat, zonder dak, zonder werk, vrijwel zonder geld. In Alkmaar leven ongeveer 2 daklozen op 1.000 inwoners.

We hebben in Amsterdam een dakloze gevonden, waarmee u een dag op pad kunt. Hij zal u laten zien hoe hij zijn dag doorkomt, waar hij eet en hoe hij denkt over zijn verleden, zijn heden en zijn toekomst.

U zult merken dat het leven van een zwerver niet per definitie bestaat uit ellende en armoede! Echt niet! Een dergelijk leven brengt ook een bepaalde mate van onbezorgdheid met zich mee.

En een dakloze is nooit alleen; in zijn of haar stad zijn genoeg collega’s met wie ondanks de armoede een hoop lol en plezier beleefd wordt! Maak het mee en val van de ene verbazing in de andere! Misschien beseft u dat uw leven zo gek nog niet is, of toch…?

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe deze tour dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan