Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding – Tour met gids door Alkmaar

Details over dit uitje

Ontdek het mooie en gezellige Alkmaar met de Rondleiding - Tour met gids van Actief Events, met een rondvaart, lunch en fietstour door de stad.

11.30 - 12.30 Rondvaart Alkmaar

Beleef Alkmaar vanaf het water! Vaar mee in een originele punter over de Oudegracht, Luttik Oudorp, de Kaarsenmakersgracht, de Vismarkt met haar eeuwenoude en het Verdronkenoord. Allemaal plekjes in Alkmaar met een bijzondere uitstraling en een even bijzonder verhaal.

12.45 - 13.45 Lunch

Wij nemen u tussen de middag mee naar een gerenommeerd restaurant waar wij u een voortreffelijke lunch aanbieden.

14.00 - 16.00 Fietstour Alkmaar

Na de lunch stapt u samen met onze ervaren gids op de fiets voor een fietstour door de mooie binnenstad van Alkmaar. De Oude Gracht, het Payglop, de Molen van Piet, Grote Kerk en het Waaggebouw op het Waagplein; u zult versteld staan van alles wat u tegenkomt als u op de fiets zit en niet tegenkomt als u in de auto zit!

Onze gids vertelt u alle leuke weetjes en interessante feiten bij alle mooie plekjes die u ziet. Halverwege de tocht wordt een drankje gedronken in een typisch Alkmaars kroegje. De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in het arrangement.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te 'snijden'. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan