Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Quiz in Alkmaar

Details over dit uitje

Een hilarische Crazy Quiz van Actief Events in Alkmaar moet aan een paar voorwaarden voldoen: een vrolijke en spitse quizmaster, een perfecte locatie en een paar ludieke vragen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een unieke Quiz in de gezellige binnenstad. Wij hebben voor u twee quizvarianten in petto:

Quiz 1: Ik hou van Holland

Onze quizmaster verwacht van u antwoorden op diverse muzikale en ludieke vragen omtrent ons kleine kikkerlandje. Wat is bijvoorbeeld het gemiddelde aantal borrels wat Bonnie achterover sloeg? Waar heeft Jan zijn nieuwe liefde ontmoet en hoeveel mannen heeft Jolante inmiddels versleten? Ondertussen luistert u ook nog naar diverse geluidsfragmenten en zult u vragen beantwoorden over de uitvoerende artiest.

Deze quiz is altijd goed voor een hilarische middag of avond!

Quiz 2: Muziek uit de jaren ’60,’70,’80 of ‘90

Hoe gaan de gebaren bij de hit YMCA?
Hoe heette de groep die dit zong en hoe waren deze mensen gekleed?
Zing de eerste regels van Yesterday van the Beatles!
Hoe heet de grootste hit van Coldplay?

Haha, dat valt niet mee hè? En dan zijn deze vragen nog betrekkelijk eenvoudig…wacht maar es af als u deelneemt aan deze popquiz!

Dat is lastig kiezen hè!?

Het winnende team krijgt een leuke hoofdprijs in de schoot geworpen en na afloop kunt u ook een heerlijke lunch of een culinair diner reserveren. Of als de meligheid nog even moet worden voortgezet, een avondje stappen doet ook wonderen!

Inclusief:
  • Unieke quizmaster
  • Ludieke hoofdprijs voor het winnende team
  • Locatie

Prijs:

10 - 14 personen € 29,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 27,50 p.p. excl. BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan