Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail Cruise in Amsterdam

Details over dit uitje

De ontspannen Cocktail Cruise van Actief Events door Amsterdam combineert een gezellige boottocht met een dorstlessende workshop.

Deze boottocht zorgt voor gezelligheid en een zeer relaxte sfeer. Voor uw bedrijfsuitje of familieparty is dit arrangement zeker een aanrader om uw dagje uit in Amsterdam compleet te maken.

Terwijl u tijdens de Cocktail Cruise geniet van uw zelfgemaakte cocktails, beleeft u Amsterdam vanaf het water op een unieke manier. U vaart langs de mooiste plekjes die onze hoofdstad te bieden heeft.

Tijdens deze twee uur durende cruise krijgt u een volledige workshop cocktailshaken en leert u de fijne kneepjes van het vak.

Na een korte theoretische uiteenzetting en een demonstratie gaat u zelf aan de slag. U leert in 12 stappen uw eigen cocktail te shaken. Hilarische momenten worden afgewisseld met serieuze shake-akties.

Al snel voelt u zich een volleerd cocktailshaker en bent u er klaar voor uw vrienden thuis te verrassen met een lekkere cocktail.

Mooie plaatjes en lekkere cocktails maken deze rondvaart door de Amsterdamse grachten een onvergetelijk evenement!

Inclusief:
  • Privé boot
  • Cocktails
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen feestelijke vaararrangement samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! Informeer naar alle mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan