Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Breakdance Workshop in Amsterdam

Details over dit uitje

Op je hoofd spinnen, een gave kick-out en verschillende 'freezes' oefenen, deze Breakdance Workshop van Actief Events in Amsterdam brengt je hoofd op hol en laat je armen en benen alle kanten op slingeren, geheel los van de zwaartekracht!

Je wordt anderhalf uur onderwezen in de nobele kunst van het breakdancen, een rage die vanaf de jaren 80 niet meer is weg te denken!

Ontmoet de lenige en strak in het pak zittende Scott Everduim, 23 jaar oud en al jaren bezig met z´n favoriete hobby, breakdancen totdat hij erbij neer valt. Hij doet mee met veel nationale en internationale battles en is dus bij uitstek geschikt om van jouw vrienden en vriendinnen soepele 'breakies' te maken.

Na een korte theoretische uitleg over het ontstaan van de dans, de lifestyle en de breakcultuur zal hij jullie alle moves leren. De Indian Step, de Latin Rock, de Basic Toprock en de 6-step, Zulu en diverse spins. Een workshop waarin je je balans moet zien te behouden en je je hoofd niet moet verliezen!

Scott laat je alle hoeken van de kamer zien, tollend veegt hij de vloer met iedereen aan! Geniet van deze supercoole workshop van de bovenste plank en verwijder thuis niet gelijk het hoogpolige tapijt! Dan kan je tenminste 'zacht' oefenen!

Let op:

De workshop is voor iedereen geschikt; Scott houdt rekening met het niveau van jullie groep!

Inclusief:
  • Les van professionele Breakdancer
  • Workshop in Engels of Nederlands

Kledingtip:

Trek een soepele trainingsbroek aan, gymschoenen en een makkelijk zittend T-shirt!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan