Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelvaart met de borrelboot in Alkmaar

Details over dit uitje

Stap aan boord van Actief Events’ borrelboot, die in de Borrelvaart de wateren in en om Alkmaar aandoet. Geniet van een goed glas met vriend of collega.

En niet te vergeten natuurlijk alles wat kaasstad Alkmaar zo bijzonder maakt!

De Actief Events Borrelboot kapitein kent Alkmaar en haar directe omgeving als geen ander en voert (of vaart als u dat liever hebt) u langs wonderschone plekjes.

Anderhalfuur meedeinen op Noord Hollandse golven en zachte partymuziek.

Vanzelfsprekend kunt u onbeperkt gebruik maken van de bar en het bier, de wijn en fris die daar voor u geschonken wordt. En wees niet bang dat u tussentijds noodgedwongen van boord moet; er is volop fris sanitair aan boord.

Even een frisse neus halen? Ook dat kan; op het achterdek is ruimte genoeg! Zo geniet u volop van Alkmaar, uw borrel en uw gezelschap!

Welkom aan boord!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Professionele kapitein (met jarenlange ervaring)
  • Kaas en worst plateautjes
  • 4 drankjes uit de Hollandse bar

Wilt u uw eigen Alkmaarse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: alles is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan