Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelboot in Amsterdam

Details over dit uitje

Geniet van Actief Events' rondvaart op de Borrelboot, door de schitterende grachten van Amsterdam, met natuurlijk een heerlijke borrel erbij.

Actief Events nodigt uw collega’s, vrienden of familie uit voor onze gezellige borrelvaart! Geniet onbeperkt van verschillende borrelhapjes en drankjes.

Onze enthousiaste schipper brengt u tijdens het borrelen langs de mooie grachten van de oude stad. U staat versteld van het geweldige uitzicht op bijvoorbeeld het IJ, en de prachtige binnenstad. Ontdek hoe veelzijdig ons mooie Amsterdam is!

Optioneel zomer aanbieding:

Met je blote voeten in het gras, met je billen op een boomstronk en met in je handen een heerlijk koel drankje over de grachten. Klinkt misschien een beetje raar, maar dat is DE Zomerboot!

In juli, augustus & september van dit jaar kunnen al onze leukste vaararrangementen op de zomerboot plaatsvinden. Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie!

Inclusief:
  • Privé boot
  • Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Amsterdamse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: alles is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan