Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bootje Varen in Alkmaar

Details over dit uitje

Lekker in het voorjaar (of elders in het jaar) Bootje Varen door de mooie grachten van Alkmaar? Actief Events heeft voor u een leuke open sloep klaar staan.

Neem de hele familie of al uw vrienden mee want wij laten u de mooiste plekken van de stad zien!

De bekendste kaasstad van Nederland kent tal van pittoreske vaarwegen en grachten! Het wordt tijd om eens de stad te bekijken vanuit een comfortabele boot die zachtjes door het water kabbelt. Langs de Kennemersingel, Nieuwlandersingel, langzaam ziet u de binnenstad aan u voorbij trekken!

U kunt de mooiste monumenten van de stad gewoon vanaf het water bekijken, zoals de fraaie accijnstoren waar u gelukkig tegenwoordig niet meer hoeft te betalen!

De schitterende grachtenpanden, de goed bewaard gebleven pakhuizen en molens, Alkmaar kent 399 rijksmonumenten en vele daarvan kunt u vanaf het water bewonderen.

Met een zonnetje boven het hoofd en een klein briesje is het heerlijk toeven in het leuke centrum van deze bruisende West-Friese stad! Bootje varen, Alkmaar op z’n best!

Inclusief:
  • Professionele kapitein (met jarenlange ervaring)
  • Boothuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Deze rondvaart vindt plaats op een gezellige open boot en is daarom alleen vanaf april te boeken.

Wilt u uw eigen Bootje Varen Alkmaar samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: alles is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan