Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bonbon Workshop in Hoorn

Details over dit uitje

Bonbons: soms ware kunstwerkjes, maar bijna altijd zooo lekker! Voor de echte zou je eigenlijk naar België moeten, dat is tenminste wat menigeen zegt. En toegegeven, als je de Belgische pralines van bijvoorbeeld het bekende bonbonhuis Léonidas alleen al ziet liggen in de speciale winkels dan kijk je je ogen uit; wàt een verscheidenheid aan vorm, kleur, ingrediënten en smaak.

Actief Events wil u in deze Workshop Bonbon Maken in Hoorn graag zelf laten ervaren hoe het voelt om met zo’n prachtig en heerlijk product, wat chocolade natuurlijk is, echte bonbons en pralines te maken. Tijdens deze workshop in Hoorn krijgt u tevens alles te weten over de basis, de cacaoboon, tot aan het eindproduct chocolade, in al haar vormen. Vervolgens gaat u zelf aan de bak met cacao, chocola, suiker en alles waarvan u denkt dat nodig is om de perfecte praline te maken.

Stroop de mouwen op, doe het haar in een staart en gebruik je smaak, fantasie en creativiteit om de lekkerste en mooiste bonbon van de wereld te creëren!

Èn op te eten natuurlijk! Mmmmmmmmmmmm…

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Kopje koffie of thee
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.