Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Boerengolf in Noord-Holland met Actief Events

Details over dit uitje

Nee, geen geruite broeken, dure schoenen met spikes en kanarielederen golftassen met 26 verschillende clubs! Niets van dat al!

Doe maar gewoon gemakkelijke kleding aan, een paar stevige schoenen aan de voeten (laarzen is misschien nog wel beter) en laat de clubs maar gewoon waar ze stonden. Dit is Boerengolf van Actief Events in Noord-Holland!

Welkom op deze boerenboerderij uit 1893! Na een warm welkom met boerenkoffie en wat lekkers, leggen wij van Actief Events u de spelregels van boerengolf uit.

U krijgt van ons een meplijst en een boerengolfclub mee (ok, deze lijkt een beetje op een stok met een klomp aan het uiteinde), waarna we u het weiland insturen voor de 10-holes boerengolfbaan.

De meplijst geeft aan waar de holes zich bevinden en hierop kun u ook uw score bijhouden. Mep de bal richting de hole (en erin natuurlijk!) en tel de slagen, want degene met de minste slagen wint (nèt echt golf)!

Laat u onderweg niet van de wijs brengen door de mogelijke aanwezigheid van enkele stuks vee, losse pollen, vlaaien, hekken en sloten; deze waren hier eerder dan u! U probeert ze maar te omzeilen!

Geniet van de natuur, de actie, de competitie en uw spelgenoten en vergeet niet uw voeten goed te vegen als u weer naar binnen gaat!

Inclusief:
  • koffie/thee en wat lekkers
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Boerenkledij

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan