Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Boer zoekt jou! bij Amsterdam

Details over dit uitje

'Boer zoekt jou!' is een échte boerendag van Actief Events in de polder bij Amsterdam, voor wannabe boeren, maar ook voor echte boeren.
Een dag zoals echte echte boeren zich zouden wensen als ze geen koeien moesten melken of aardappelen moesten rooien…
Actief Events levert u deze boerendroom!Deze heerlijke dag, buiten op het platte land van de polder bestaat uit 3 spannende onderdelen;Uiteraard spelen we een ferm potje boer’n golf! Met klomp op stok al bal meppend door de weilanden banjeren, en oppassen dat de klomp’n niet besmeurd raken met koei’nmest!
Vervolgens gaan we de boomgaard in, waar we uw kwaliteiten als schapenhouder gaan testen. Gebruik uw gevoel voor dieren, uw aangeboren leiderschap en uw tactisch inzicht om alle losse skapies in hun veilige hok te krijgen.

Tijdens het derde onderdeel moet u met uw team een drijvend (!) vlot bouwen, waarmee vee naar de andere wei verplaatst kan worden. Gelukkig voor het vee, zult u uw eigen team moeten vervoeren…

En hoewel echte boeren niet bang zullen zijn voor een spatje regen, hebben wij voor alle zekerheid in de boomgaard een overdekte bar geplaatst, zodat u bij regenachtig weer (goed voor de gewassen!) in ieder geval niet al te nat zult worden. Van buut’n dan…

O, en als u na deze drie onderdelen geen genoeg kunt krijgen van het echte boerenleven, kunnen we in overleg als extra onderdeel het sloeproeien toevoegen. Maar dit is alleen geschikt voor de stoere sterke boer’n met grote stoere sterke boer’n knuisten!!

Uiteraard geldt dit hele arrangement ook voor alle wannabe- èn echte boerinnen !

Komt u niet aan het minimale aantal personen? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan