Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Blokarten Wijk aan Zee

Details over dit uitje

Laat u niet misleiden door de naam Blokarten! Dit heeft echt niets te maken het onder invloed van verdovende softdrugs besturen van gemotoriseerde skelters of met een vorm van kunst met rechthoekige figuren (huh?)!

Nee, Blokarten is de snelst groeiende vorm van landzeilen! Probeer het eens met Actief Events in het Kustgebied. U bent één met uw kart, het zeil en de wind…

Wellicht groeit deze spectaculaire sport in het kustgebied zo snel omdat het zo eenvoudig te leren is en zoo gaaf om te doen!!
Actief Events neemt u mee naar het strand, waar professionele blokarters u allereerst de kneepjes van de blokart sport bijbrengen. Nadat u geoefend hebt op een speciaal parcours, wordt u losgelaten op het strand waar u voluit kunt gaan!

Durft u het aan om de bestaande snelheidsrecords te breken of bent u meer een rustige blokarter, die geniet van de wind, de zee en het strand?

Blokarten is voor iedereen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Blokarts 1:2

Blokarten is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan